GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD

Uudised

Ultimate Guide to Floor Heating Pipe
Vabastusaeg: 2021-01-15 16:43:59  Löögid: 8

Majades on kasutatud erinevaid küttesüsteeme ja   põranda soojendamine   See on üks parimaid viise oma kodu soojendamiseks.Põranda soojendamine võib tekitada kolmemõõtmelist soojuse hajumist, nii et ruum suudab säilitada konstantse temperatuuri isegi külmal hooajal.   Siiski, enne kui sa saad põranda küttetoru paigaldatud oma kodus, sa pead teadma paar asja.

Kui palju põrandaalune kütte (UFH) on olemas?Mis tüüpi põrandakatted töötavad kõige paremini sellise küttesüsteemiga?Õnneks näitab see juhend teile, kuidas valida parim põranda küttetoru oma kodus.

Mis on põranda soojendamine?

Põranda soojendamine tähendab torude paigaldamist põrandasse.Seda tehes muudetakse kogu põrand radiaatoriks. See on hea.

Põrandaalune küttesüsteem soojendab ruumi läbi radiatsiooni.See toimib põhimõttel, et soe õhk on heledam ja tõuseb üle külmema õhu, muutes seeläbi oma toa mugavamaks.   Põranda soojendamine on muutunud populaarseks   sest see ei nõua nii palju kui traditsiooniline radiaatorisüsteem.

Põrandaküttel on ligikaudu 40-kraadine Celsiuse kraadine madalam töötemperatuur, samal ajal kui traditsiooniline radiaatorisüsteem töötab ligikaudu 65 Celsiuse kraadiga.

Süsteem soojendab ruumi maa pealt üles läbi torude.   mis on paigaldatud põranda alla.Põrandaküttesüsteem jaotab soojuse ühtlaselt ning sellel on minimaalne õhuvool, et tagada ruumi mugav temperatuur.

Erinevad põranda kütte torud

On olemas kahte tüüpi põranda küttesüsteemid.

Märg põrandaalune küte   (soe vesi põrandaaluse kütte)

Elektriline põrandaalune küte

Siin keskendume me peamiselt esimesele.

Põhimõtteliselt toetub märg põrandaalune küttesüsteem torudele, mis viivad kütteruumidesse.Euroopa   Torud on täidetud sooja veega. mis töötab kas soojuspumba või boileri abil.Süsteem on peidetud põranda alla ja torud on maetud kriiskavasse.

Sooja vee põrandaalune küttesüsteem on   sobib kõige paremini üksikisiku puhul   on planeerimine kogu maja süsteemi või uute ehitamise.Lõppude lõpuks on see süsteem erakordselt energiatõhus ja selle jooksvad kulud on madalad.

Mõnikord võib vee all oleva põranda soojendamise süsteemi paigaldada maapinnale torude abil   LESSO toru Jah.Pinnasele paigaldatud sooja vee süsteem koosneb isoleeritud paneelidest, mille kanalid on mõeldud torude istumiseks.Torud võivad olla paigaldatud teie olemasoleva põrandastruktuuri peale ja nende funktsionaalsus on sarnane maetud süsteemide omaga.

Teiselt poolt on olemas’ elektrilise põranda soojendamine.Seda süsteemi on lihtsam ja odavam paigaldada võrreldes märja põrandaaluse küttesüsteemiga.Selle energiakulud on siiski   suhteliselt kõrgem Jah.Süsteem on ühendatud teie koduga s; s elektrivool ja töötab läbi   termostaatik.Soovitav on paigaldada see s üsteem ühele ja samale alale, mis asub näiteks tualetis.

Millised on parimad torud põranda kütmiseks?

On olemas mitu küttetoru tüüpi.Nende hulka kuuluvad:

PE-RT

PB

Torud toimivad kasutatud materjali põhjal erinevalt.

Polüetüleeni (PB) kasutati kodu torustikes.See pakub katkematut energiatõhusat kütet elamu-, äri- ja tööstushoonetele ning linna infrastruktuurile.Põrandakütteseadmete PB torude erandlik toimimine on muutnud selle kaasaegse, energiatõhusa ehituse ja ehituse jaoks oluliseks teenindustehnoloogiaks.See oli   odav ja pakkus palju eeliseid   muude materjalide suhtes, nagu paindlikkus, paigaldamise lihtsus, külmumiskindlus.

PE-RT tähendab ‘ polüetüleen kõrgendatud temperatuuriga vastupanuvõime’.See’s on ette nähtud veepõhiste põrandaaluse küttesüsteemide jaoks.Polüetüleenil on suurepärased omadused kõrge rõhu ja temperatuuri juures, samuti on see väga paindlik ja lihtne kasutada.See ei ole söövitav ja on väga hea vastupidavus külmale.See on ka libisemiskindel ja on suur löögijõud.   LESSO S PE-RT toru   on täiesti keskkonnasõbralik ja saab kergesti sulatada ja ringlusse võtta.See on ideaalne torustik põranda kütmiseks.

Parima toru peab olema korrosioonile vastupidav ning selle temperatuur ja rõhk peavad olema kõrged.Samuti peab see olema paindlik.

Kui sügavad on põranda küttetorud?

Põranda soojendamise toru peab olema kindla sügavusega, mis põhineb küttetoru suurusel ja sellel, mis tüüpi põrandakatted teil on.Tavaliselt, maksimaalne soojusenergia UFH on   70 W/m2   puidupõrandate puhul ja   100 W/m2   betoonpõrandate jaoks.

Et need süsteemid toimiksid tõhusalt, tuleb kodu ehitada vastavalt kehtivatele ehitusmäärustele.Reeglite kohaselt peaks iga ruum saama vajamineva kuumuse.See aeg, mis kulub selle küttesüsteemi kütmiseks üles tuba sõltub ka põrandamaterjali.

Nagu näiteks,   Betoonitahvli all 150mm torujuhtmed kuumutavad umbes neli tundi, et kogu maja umbes 15-kraadiseks Celsiuse kraadiks kuumutada. Jah.Teiselt poolt on tsemendi kriiskamine umbes 75mm paks, mis võtab UFH kuni kaks tundi, et soojendada kogu maja.

Kuidas põrandakütte torusid panna?

Siin on põhilised sammud paigaldamiseks põranda kütte torud.

Vaata, et sul oleks kõik vajalik olemas.Valmisolek on hädavajalik.

Pange maha märgu UFH isolatsioon

Ühenda põranda kütmise toru kollektoriga

Hakka toru maha panema.

Kinnitage toru kindlalt isolatsiooni külge, kasutades klambreid.

Veenduge, et torudel on õige vahekaugus maksimaalse soojusjaotuse jaoks

Valmista kriiskamine ette ja kalla see ettevaatlikult üle turvatud torusüsteemi.

Veenduge, et kriiskaja on stabiliseerunud.

Pane põrand maha.

Kuidas valida põrandakütte tüübid?

On palju tegureid, mida peame kaaluma põrandakütte torude ostmisel.Allpool on mitmed peamised punktid, mida peaksime meeles pidama.

Eelmine: No

Järgmine: uus kujunduslik laetuli